Voksen- og efteruddannelse

Vælg aktuelle AMU kurser i Kursuskalenderen

Arbejdsmarkedet er omskifteligt – beskæftigelse livet igennem, opnår du ved at holde dine kompetencer ved lige.
Du kan betragte AMU kurser som din korteste vej til at holde fagligheden vedlige.

Alle undersøgelser viser, at efterspørgslen på faglært arbejdskraft stiger i de kommende år. Erhvervsuddannelse for voksne EUV er til dig, der er fyldt 25 år og som ønsker at opnå faglært status. Når du får svendebrevet i hånden kan du præcis det samme som en ung, der har taget uddannelsen som EUD. Forskellen ligger i, at du har brugt kortere tid, fordi du godskrives det, du allerede kan.

EUC Sjælland er din stærke samarbejdspartner uanset om du ønsker AMU kurser eller svendebrev som voksen!

 

  • "Hvis der skulle ske noget nyt i mit arbejdsliv, så skulle det være nu."

    Per, efteruddannelse til chauffør
  • Kurserne er brugbare, for nu forstår jeg endnu bedre det, jeg går rundt og laver.

    Rørlægger
    Læs mere
  • "Når man står som arbejdsgiver og skal finde hoved og hale i et helt uddannelsessystem, så har EUC Sjælland hjulpet os helt fra starten."

Se alle voxpops

Seneste

NYHED! Lær at køre gaffeltruck hjemme fra sofaen!

Er du én af dem, der gerne vil have et gaffeltruckbevis, men som ikke har tid eller lyst til at være på skolebænken? Som måske drømmer om at lære at køre truck hjemme fra sofaen – eller fra din arbejdsplads? - At du kan undvære skolen helt, er nok temmelig urealistisk - for der er trods alt stadig noget praktisk truckkørsel, som du nødvendigvis skal lære på skolen, hvor gaffeltrucks og køreanlæg er, men …

 

Læs mere her
Snu rotter kræver helhedstænkning ... og dygtige fagfolk!

Den første reaktion ved mødet med en rotte, er for de fleste af os, en følelse af utryghed, væmmelse eller ligefrem angst. Dernæst kommer ønsket om handling. Men hvorfor stiger antallet af rotter? Og hvad kan vi reelt gøre for at bekæmpe disse små, pelsklædte skadedyr? Spørgsmålene har vi stillet Ryan Vibe, der er uddannet anlægsstruktør og kloakmester og til daglig underviser bl.a. rørlægger- og kloakmesterelever på EUC Sjælland.

Læs mere her
EUC Sjælland kvalitetsstempler nye rørlæggere

Erhvervslivet har længe efterlyst større sikkerhed for det faglige niveau, på de medarbejdere de sender på AMU-kursus i rørlæggeruddannelsen. EUC Sjælland har derfor indført en obligatorisk prøve på uddannelsen, hvilket ikke blot har løftet niveauet på rørlæggeruddannelsen, men også betydet en øget tilgang af kursister – og dermed flere kvalificerede rørlæggere i job.

Læs mere her