Fra Folkeskolen

Er du elev, mor eller far til en i folkeskolen, lærer eller vejleder, vil vi gerne guide dig!

På EUC Sjælland kan du vælge:

gymnasiel uddannelse HTX
en erhvervsuddannelse EUD
eller en kombination af begge EUX

 

Velkommen til EUC Sjælland - Vi glæder os til at møde dig!

  • Hvordan er det at være på brobygning på EUC Sjælland? Victor fra 8.klasse fortæller hvad han oplevede

  • "Jeg vil gerne vise drengene at pigerne også kan noget”

    Milla 6.klasse
    Læs mere
Se alle voxpops

Seneste

Bagerkringler, biceps og babynumser

Skills Stafetten tager 8. klasser med rundt i en slags tour de ”Hvad kan jeg blive”

På Jagtvej i Næstved er ZBC, SOSU Sjælland, EUC Sjælland og UU Sydsjælland gået sammen om at præsentere erhvervsskoleuddannelser for 8. klasser. Det er anden gang, at 8. klasser inviteres til Skills Stafet, og der er smæk på fra starten. Der flettes kringler, slås søm i og skiftes ble.

Læs mere her
Skills stafet i CAMPUS Køge

I CAMPUS Køge er den stort anlagte Skills Stafet kommet godt fra start. Her er sol, blå himmel og glade 8. klasses elever, der kaster sig ud i dyst med spade, støttestrømper og virksomhedsquiz. 2000 elever fra hele Køge Bugt deltager i begivenheden.

Læs mere her
Fra brobygning til DM i basketball

”Jeg kan ikke forstå, at ”alle” skal i gymnasiet ... Der findes så meget interessant arbejde, der ikke går via netop den vej!” Det mener Bente Vistisen fra Holmegaardsskolen i Næstved. Hun underviser på skolen og har en helt klar holdning til, hvordan man opnår succes med sin læring.

Læs mere her
Lad nu vær´

... med at køre uden cykelhjelm”, tordner en meget engageret underviser Per Petersen. Han står foran 5.O fra Vor Frue Skole i Næstved og misser mod solen. Men det er ikke kun den skarpe forårssol der får ham til at knibe øjnene sammen! Han tager sin opgave meget alvorligt, når EUC Sjælland lægger hus til cykelkursus ”for vores allesammens guld” - som han kalder de unge 5. klasser.

Læs mere her