NYHED! Lær at køre gaffeltruck hjemme fra sofaen! »

21.02.2017
 

Er du én af dem, der gerne vil have et gaffeltruckbevis, men som ikke har tid eller lyst til at være på skolebænken? Som måske drømmer om at lære at køre truck hjemme fra sofaen – eller fra din arbejdsplads? - At du kan undvære skolen helt, er nok temmelig urealistisk - for der er trods alt stadig noget praktisk truckkørsel, som du nødvendigvis skal lære på skolen, hvor gaffeltrucks og køreanlæg er, men …

 

Reducér tiden du er væk fra din virksomhed

EUC Sjælland kan nu tilbyde, at du tager gaffeltruck-uddannelsens teoridel som e-learning hjemmefra, fra din arbejdsplads – eller hvor som helst du har adgang til pc og internet. Således behøver du fremover kun at være 4 ud af kursets i alt 7 dage på skolen – og reducerer således den tid, hvor du er væk fra virksomheden – og sparer måske oveni værdifuld tid, som ellers skulle være brugt til transport!

Større fleksibilitet med e-learning!

Og det er netop et ønske om en mere fleksibel undervisningsform, som ligger til grund for at EUC Sjælland har udviklet et e-learnings-koncept til teoriundervisning i ”Gaffeltruck certifikat B”.

Normalt er dagene på et ordinært truckkurset opdelt således, at man de første seks kursusdage på skolen, har teori den ene halvdel af dagen og den anden halvdel har praktisk kørsel. På syvende og sidste kursusdag tager man så både en praktisk- og en teoretisk prøve.

Vælger du derimod et truckkursus med e-learning, starter kurset med 3½ dag på skolen, hvor du lærer den praktiske truckkørsel – bliver introduceret til e-learningssystemet – og afslutter med en praktisk prøve.

Herefter gennemgår du så den teoretiske del som e-learning, hvor du som nævnt selv kan bestemme tid og sted. E-learning har også den fordel, at du kan gennemgå teorien i den hastighed, som passer dig bedst – hvad end du har brug for at fordybe dig i teorien og læse et afsnit flere gange – eller måske kun har brug for en hurtig genopfriskning.

Du har typisk omkring 14 dage til at gennemgå den teoretiske del, før hele kurset afsluttes med en teoretisk prøve på skolen. Her skal du afsætte ½ dag, der både inkluderer en lille repetition samt selve prøven på 45 minutter. Under e-learningsforløbet, har du også mulighed for support fra skolen.

Når den teoretiske del ligeledes er bestået, får du udleveret dit truckcertifikat.

Løntabsgodtgørelse, mere info og tilmelding

”Gaffeltruck certifikatkursus B med e-learning” er en kort, kompetencegivende Arbejds Markeds Uddannelse (AMU) målrettet faglærte og ufaglærte. AMU-kurserne er offentligt finansierede med mulighed for løntabsgodtgørelse. For at kunne søge løntabsgodtgørelse kræves det dog, at der er tale om et reelt løntab. Det vil sige, at det ordinære arbejde skal erstattes af det modsvarende tidsrum på AMU-kurset.

Klik ind på www.eucsj.dk/amu/kursuskalenderen og læse mere om indhold, dato og pris. Det er samme sted du tilmelder dig elektronisk. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursussekretær, Karen Lindstrøm på kali@eucsj.dk, tlf.: 25 23 57 92. 

Find dit guld »

07.12.2016
 

få papir på det du kan »

15.11.2013
 

Find dit guld  - fra ufaglært til faglært