Andreas - EUX

Andreas, EUX Tømrer

Den tværfaglige undervisning er god for os, for vi kommer jo ud på en arbejdsplads, hvor der også går elektrikere, murere og malere rundt. Det hele skal jo passe sammen. Vi får en masse erfaring fra de andre fag, for vi stikker jo lidt til hinanden. Jeg er glad, for at jeg har valgt EUX. Der er mange mestre, der er interesserede i uddannelsen, fordi den er ny. Jeg tror, at vi står stærkere, fordi vi har kombinationen af håndværk og gymnasium.

 

Rasmus 17 år - EUX

Smed

Da jeg gik i 10. klasse var jeg i tvivl, om jeg skulle på gymnasium eller tage en erhvervsuddannelse. Da jeg var til møde på EUC Sjælland, hørte jeg om EUX. Det lød som noget, der passede til mine behov og ønsker. Efter EUX vil jeg gerne være skibstekniker. Jeg regner med, at de 4 år på EUX gør mig mere moden og mere klar til at tage den uddannelse, jeg gerne vil have.

Undervisningen på EUX veksler mellem værksted og skole, og det er lige mig. Jeg når ikke at blive skoletræt. Og så er det meget godt, at vi på nogle projekter arbejder sammen på tværs af EUX-linjer.

 

Sebastian 17 år - EUX

Tømrer

Jeg har været i praktik i et arkitektfirma og vil gerne selv uddanne mig til arkitekt. Jeg synes EUX-tømrer er det helt rigtige for mig, for når jeg selv er tømrer, får jeg mere respekt på arbejdspladsen, når jeg kommer ud som arkitekt. Så ved de, at jeg ved, hvad det handler om.

Jeg har valgt EUX-tømrer, fordi det giver mig større muligheder både at have en teoretisk og en praktisk uddannelse.

Jeg var i tvivl om, hvilken uddannelse, jeg skulle vælge, men da jeg hørte, jeg kunne få to uddannelser i én på næsten den samme tid, så var jeg ikke i tvivl længere.

Efter EUX har jeg valget mellem at arbejde som tømrer eller ta´ en videregående uddannelse med det samme. Jeg kan både komme til at tjene penge eller læse videre, det er en rigtig god situation for mig.

 

Emil - EUX

Emil, EUX

EUX, håndværker og student på en gang

 

Vælg en EUX

 

Vær forberedt - tag 2 uddannelser i 1