Science

Science_Undervisning_Teori

 

Matematik A - Fysik A

Du stiller de helt store spørgsmål og opdager, hvorledes fysik og matematik sammen kan bruges til at beskrive den virkelige verden. Her arbejdes intensivt med naturvidenskabens store teorier og spændende logikker, og du kommer både til at udfordres af avancerede matematikprogrammer og svære fysikopgaver.

Du ønsker dig en fremtid inden for ingeniør- og naturvidenskabsuddannelserne - som matematiker, fysiker, eller måske du vil læse astronomi eller geologi?

 

Valgfag: 1 A/B-fag + 2 C-fag 

Engelsk A, Teknologi A, Kemi A, Samfundsfag B, Filosofi C, Mediefag C, Programmering C, Statistik C, Tysk fortsætter C 

Hvad kan jeg blive ?

Hvis du ønsker dig en fremtid inden for ingeniør- og naturvidenskabsuddannelserne, måske procesteknolog, ingeniør eller astronom, er dette en rigtigt velegnet studieretning for dig.

Science er i sær rettet mod uddannelser som:

Dette er kun nogle af de mange drømmestudier, du kan komme på efter en veloverstået HTX studentereksamen Science.

Se mange flere uddannelser her

Sådan er studiet

På denne studieretning vil du arbejde intensivt med matematik og fysik, så du kommer i dybden med fagene gennem varierende undervisning. Dine undervisere vil folde teori og metoder ud på tavlen, og du vil derefter få mulighed for at afprøve det i praksis. Så her er både fysikrapporter og problemregning, ligesom du kommer til at arbejde med avancerede matematiske programmer, arbejde i fysiklokalet med teknisk udstyr og spændende materialer, så du kan finde ud af, hvad præcis det lige var, din fysiklærer forklarede. Du vil opdage, hvorledes de to fag sammen kan bruges til at undersøge problemstillinger fra den virkelige verden.

Dertil kommer selvfølgelig gruppearbejde, projekter, rapporter og helt almindelig dansk undervisning, der udfordrer din vanetænkning.