Søg om Parkeringstilladelse

 
 

Her kan du søge om parkeringstilladelse til den periode hvor du er på EUC Sjælland. Er du her kortere end en uge, bedes du benytte dig af de tablet der er ved receptionsindgangen og registrere dig dagligt i perioden.

Parkeringstilladelsen kan kun gives til én bil – det er bilens registreringsnummer, der indmeldes i systemet. 

Kommer du i en anden bil en af dagene skal du registrere den nummerplade ved brug af den tablet, der er ved receptionsindgangen.

Vær opmærksom på, at alle parkeringsområder er opdelt i zoner med forskellige farvekoder. Farvekoden på EUC Sjælland er sort, og din tilladelse gælder kun til denne farvekode.  Farvekoden er markeret på venstre side og øverst på skiltet.

Den udleverede parkeringstilladelse, skal sidde i bilens forrude. Tilladelsen fortæller, hvor du må parkere og hvor længe. Tilladelsen er kun gyldig i den periode du er her, maximum indeværende kalenderår.

Udlevering af parkeringstilladelserne sker hos din underviser. Når du har udfyldt nedenstående, modtager du en kvittering pr. mail. Denne mail, samt indkaldesbrev og kopi af dit kørekort skal fremvises til din underviser.

Skulle der være spørgsmål eller problemer så kontakt venligst receptionen.

Klager over parkeringsafgifter skal rettes direkte til OnePark.

 

Elev / Kursist Parkeringstilladelse