Mat-Biotek

HTX_Biotech_Science_Naestved 

Matematik A - Bioteknologi A

Du er interesseret i genteknologi, bioteknologiske produktionsmetoder, sygdomsbekæmpelse, miljøforbedringer og meget andet af den slags. Du synes, det er spændende at opstille DNA profiler, beregne bakteriers vækst og enzymers funktion og selv arbejde med dem i laboratoriet.

Du ønsker dig en fremtid inden for naturvidenskab, teknik eller sundhed - måske som farmakonom, biokemiker, læge eller dyrlæge.

 

 

Valgfag: 1 A/B fag + 1 C fag

Vælg mellem Engelsk A, Teknologi A, Kemi A, Fysik A, Samfundsfag B, Filosofi C, Mediefag C, Programmering C, Statistik C, Tysk fortsætter C

 Biotech_science_HTX_koege

Hvad kan jeg blive ?

Hvis du ønsker en fremtid inden for natur- eller sundhedsvidenskab, er dette studieretningen for dig.

Studieretningen er især rettet mod de naturvidenskabelige uddannelser som:

Se mange flere uddannelser her

 

Sådan er studiet

På studieretningen starter du med at få din egen laboratoriekittel med dit navn på og sikkerhedsbriller. For på HTX Næstved får du lov at prøve teorien af i praksis. Her er tavleundervisning, der fortsætter i laboratoriet, hvor dine undervisere stiller dig faglige opgaver, der kun kan løses ved at prøve det af. Så du kommer til at arbejde med kemi udstyr, stinkskab, varme og kulde og meget mere. mens du bliver klogere på bioteknologien. Det er faktisk ret spændende.

Dertil kommer selvfølgelig gruppearbejde, projekter, rapporter og helt almindelig dansk undervisning, der udfordrer din vanetænkning.