Lonnie og Katja - Mekaniker

EUD

Der er gode og billige tilbud i kantinen. For 25 kr. kan du få en stor, god sandwich. De laver den af friske ting, mens du ser på, og du kan selv vælge, hvad du vil have i. 

 

John - Direktør

EUC Sjælland

EUC Sjælland er til dig, der vil lære med hænderne og hjernen samtidig. Vores topmoderne faciliteter på CAMPUS KØGE giver de bedste muligheder for at få teknikken på plads og bygge oven på det, du allerede kan. Vi tilbyder uddannelser til alle aldersgrupper, lige fra de mange forskellige uddannelser til unge, til AMU-kurser og efteruddannelse for dig, der vil bygge oven på dine erfaringer. Vores mål er at sikre, at du bliver klar til fremtidens arbejdsmarked, hvor innovation og tværfaglighed er nødvendigt for at klare sig.

 

Hos os vil du møde udfordringer i et trygt miljø, hvor du vil møde fag, som interesserer dig, og som er nødvendige for din fremtid indenfor tekniske fag. Vi vil også gerne involvere dig i vores skole, hvor du kan blive involveret i forskellige udvalg, hvor du vil få indflydelse i faglighed og fester. Vi vil gerne være mere end en skole. Vi vil gerne være et godt sted at være.

 

Jeppe, 18 år

 

"Vi har altid et godt fællesskab her på skolen"

 

Besøg kantinerne

Annika, elev EUC Sjælland

"Det bedste er chokoladekagen."