I samarbejde, finder vi vejen


675X1753

 

Er du lærer, vejleder eller elev i grundskolen eller måske forældre til en ung, der skal vælge uddannelse, så guider vi gerne.

EUC Sjælland samarbejder med lærere/skoler om en lang række tilbud til de ældste elever i grundskolen for eksempel Brobygning / Introduktion, Science Camp, Valgfag på EUC Sjælland eller besøg af en 'Vælg med hjertet' facilitator.

Hen over året åbner EUC Sjælland dørene til forskellige arrangementer, der kan hjælpe den unge til at træffe valg om ungdomsuddannelse. Det drejer sig for eksempel om Informationsaftner, Skills Stafet og Individuel brobygning.

Hent nyttig information om vores uddannelser, og se hvordan man kan bygge videre på eksempelvis en erhvervsuddannelse som smed til maskinmester eller maskiningeniør.

Ungdomsuddannelser:

HTX - 2 tekniske gymnasier

EUD - 18 forskellige erhvervsuddannelser

EUX - 4 erhvervsfaglige studentereksamener

Velkommen til EUC Sjælland - Vi glæder os til at møde dig!

 

Seneste

Bagerkringler, biceps og babynumser

Skills Stafetten tager 8. klasser med rundt i en slags tour de ”Hvad kan jeg blive”

På Jagtvej i Næstved er ZBC, SOSU Sjælland, EUC Sjælland og UU Sydsjælland gået sammen om at præsentere erhvervsskoleuddannelser for 8. klasser. Det er anden gang, at 8. klasser inviteres til Skills Stafet, og der er smæk på fra starten. Der flettes kringler, slås søm i og skiftes ble.

Læs mere her
Skills stafet i CAMPUS Køge

I CAMPUS Køge er den stort anlagte Skills Stafet kommet godt fra start. Her er sol, blå himmel og glade 8. klasses elever, der kaster sig ud i dyst med spade, støttestrømper og virksomhedsquiz. 2000 elever fra hele Køge Bugt deltager i begivenheden.

Læs mere her