Velkommen til HTX Køge

 

HTX + HTX Køge webbanner 675X1752


Drømmer du om en fremtid inden for teknologi, naturvidenskab eller IT? 

Så er HTX Køge et rigtigt godt valg! 


Viden skaber studenter og på HTX Køge er det naturvidenskaben, teknologien og den digitale kommunikation, der former din studentereksamen. Den slags er vi nemlig ret gode til og vores elever driver det vidt på de videregående uddannelser efter gymnasiet. Faktisk er HTX den gymnasieform i Region Sjælland, som har flest elever videre på de videregående uddannelser.

Her bliver du udfordret til at være nysgerrig, udforskende og gå nye veje på et fundament af faglig teori. Bag dig står nemlig en engageret underviser med stor faglig ballast og erfaring fra erhvervslivet og som giver dig plads til at prøve det hele af.

På HTX Køge ser du både nogen, som er i gang med at bygge en robot, mens en projektgruppe ved siden af tænker i energiforbrug og miljøforbedringer. Nogle har travlt med at dykke ned i forskellige produktionsformer, mens andre programmerer computere. Nogle har fokus på design og byggeri og sidder med hovedet i 3D programmer, mens andre har hvide kitler på og ser på enzymer eller dyrker bakterier i petriskåle og spekulerer på sygdomsbekæmpelse.

 

Du kan vælge mellem fire spændende studieretninger, der giver dig mulighed for at specialisere dig inden for det, som du interesserer dig for:

Biotek-Mat

Mat-Pro
    
Mat-Fys

Tek-Des


HTX Køge er et levende miljø med moderne laboratorier og værkstedsfaciliteter med masser teknologisk og digitalt udstyr. Vi har gode fællesarealer med industrielt coolness - her laves både projekter, hygges i pauserne og mange hænger ud efter skole og afslutter dagen. Vi har også en kantine med et godt udvalg, der kan friste de fleste.

 

Vil du besøge HTX Køge virtuelt?

Lige nu kan du udforske HTX og EUC Sjællands andre ungdomsuddannelser hjemme fra din egen sofa.
Se en introduktion til HTX og bevæg dig rundt skolen ved at klikke her.

Bemærk at du ikke længere kan tale med vejledere og undervisere LIVE under dit virtuelle besøg. Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du altid kontakte en vejleder for den uddannelse du er interesseret i. De står klar til at hjælpe.

 

Prøv at se hvad HTX studieliv også er:

Akademiet for Talentfulde Unge, Alt muligt og umuligt udstyr – selv en industrirobot! Besøg og undervisning på de videregående uddannelser, Campus miljø, Elevråd og festudvalg, Engagerede undervisere, Fester – f.eks. vores Gallafest, Huefest, Jul på skolen, Kantine, Lektiecafé, Maersk Tech Game, Matematikkonkurrencen Georg Mohr, Moderne undervisningslokaler og laboratorier, Spændende uddannelsesretninger, Studenterhue – den flotteste!, Studieture, Talentudvikling, Trivsel og Vejledning.

Htxere De Naturvidenskabelige

Gymnasiet ligger midt i Campus Køge 

HTX Køge er en del af CAMPUS KØGE, og rundt om os vokser i disse år et fantastisk uddannelsesområde med mange uddannelser til unge. Derfor er her livlig aktivitet hele dagen og nogle gange om aftenerne med sociale arrangementer med elever og studerende fra de andre uddannelsesretninger.

 

 

 

Vejledning + kontakt

Du behøver ingen karriereplan, når du starter på HTX Køge - den får du helt sikkert undervejs. Vi har en god studievejledning, der hjælper dig med at finde ud af, hvilken studieretning og hvilke valgfag du skal vælge. Og du er altid velkommen til en god snak om, hvilke videregående uddannelser, du vil sigte mod, når du er blevet student.

Har du eller dine forældre spørgsmål om alt fra valg af studieretning, fag og undervisning til studieliv og optagelse - så kontakt:

 

HTX vejleder Jesper Skovlund

Mail jesk@eucsj.dk - Tlf. 25 23 57 29

 

Overordnede spørgsmål ang. skolen, uddannelse og indhold kan også rettes til:

Rektor Nynne Afzelius

Mail nyaf@eucsj.dk - Tlf.  41 26 21

Studiesekretær Louise Anthoni

Mail lant@eucsj.dk - Tlf. 25 23 57 34

 

 
 • Jeg har valgt HTX, fordi jeg interesserer mig mere for naturvidenskab end oldtidskundskab.

  Victor, HTX
  Læs mere
 • God start på weekenden

  Studerende på HTX Køge
  Læs mere
 • Studenterhuen der er teori i praksis

  HTX - Køge og Næstved
Se alle voxpops

Seneste

Talent skal dyrkes

”ATU har lært mig, at det er okay at hungre efter viden og har givet mig mod på at drømme større – samt redskaberne til at nå mine mål”

Læs mere her