Biotek-Mat

Biotech_Science_HTX

Bioteknologi A - Matematik A

Du er interesseret i genteknologi, bioteknologiske produktionsmetoder, sygdomsbekæmpelse, miljøforbedringer og meget andet af den slags. Du synes, at det er spændende at opstille DNA profiler, beregne bakteriers vækst og enzymers funktion og selv arbejde med dem i laboratoriet.

Du ønsker dig en fremtid inden for naturvidenskab, teknik eller sundhed - måske som farmakonom, biokemiker, læge eller dyrlæge.

 

 

Valgfag: 1 A/B-fag + 1 C fag

Vælg mellem Engelsk A, Teknologi A, Kemi A, Fysik A, Samfundsfag B, Innovation C, Tysk C, Retorik C, Erhvervsøkonomi C, Programmering C.

Biotech_science_HTX_koege

Hvad kan jeg blive ?

Hvis du ønsker en fremtid inden for natur- eller sundhedsvidenskab, er dette studieretningen for dig.

Studieretningen er især rettet mod de naturvidenskabelige uddannelser som:

Dette er kun et udpluk af de mange drømmestudier, du får adgang til på den anden side af HTX med denne studieretning.

Se mange flere uddannelser her

Sådan er studiet

På denne studieretning starter du med at få din egen laboratoriekittel med dit navn på og sikkerhedsbriller. På HTX Køge får du nemlig lov til at prøve teorien af i praksis. Her er der tavleundervisning, som fortsætter i laboratoriet, hvor dine undervisere stiller dig faglige opgaver, der kun kan løses ved at prøve det af. Du kommer til at arbejde med kemiudstyr, stinkskab, varme og kulde og meget mere, mens du bliver klogere på bioteknologien. Det er faktisk ret spændende.

Dertil kommer selvfølgelig gruppearbejde, projekter, rapporter og helt almindelig danskundervisning, der udfordrer din vanetænkning.