Mat-Pro

Computer_science_HTX_Koege

Matematik A – Programmering B

Du vil gerne udvikle dine evner til logisk tænkning og holder af både teori og praktisk anvendelse. Du er nysgerrig efter systemudvikling, IT strukturer og fremtidssikring af det moderne samfund. Du synes, at det er spændende at udvikle software til at løse informationsteknologiske problemer.

Du vil måske læse til ingeniør, datamatiker, matematik, robotteknolog,  softwareudvikler eller andet inden IT og digitalisering.

 

 

Valgfag: 1 A/B-fag + 1 C fag

Engelsk A, Teknologi A, Kemi A, Fysik A, Samfundsfag B, Innovation C, Tysk C, Retorik C, Erhvervsøkonomi C

Computer_Science_gymnasiet_Koege

Hvad kan jeg blive ?

Vil du være ingeniør, datamatiker, eller uddanne dig på en anden uddannelse inden for IT-området er det Computer Science så er det denne studieretning, du skal vælge.

Studieretningen er i sær velegnet til uddannelser som: 

Dette er kun et udpluk af de mange drømmestudier, du får adgang til på den anden side af HTX med denne studieretning.

Se mange flere uddannelser her 

Sådan er studiet

Denne studieretning henvender sig til dig, der har en bred interesse for, at forstå den teori der er grundlag for udvikling af tekniske systemer i det moderne samfund.  Du får lov at prøve avancerede matematikprogrammer, nørkle med fingerene i et motherboard og programmere en robot til at udføre strømlinede arbejdsopgaver. Dine undervisere vil formidle teorien og metoderne på en god måde, og så står de bag dig, når du efterfølgende får lov at afprøve det i praksis - det er nemlig noget, du kommer til at lære rigtigt meget af.

Dertil kommer selvfølgelig gruppearbejde, projekter, rapporter og helt almindelig dansk undervisning, der udfordrer din vanetænkning.