Mat-Pro

Computer_Science_Naestved

 

Matematik A – Programmering B

Du vil gerne udvikle dine evner til logisk tænkning, og holder af både teori og praktisk anvendelse. Du er nysgerrig efter systemudvikling, IT-strukturer og fremtidssikring af det moderne samfund. Du synes, det er spændende at udvikle software til at løse informationsteknologiske problemer.

Du vil måske læse til ingeniør, datamatiker, matematik, robotteknolog, softwareudvikler eller andet inden IT og digitalisering.

 

 

Valgfag: 1 A/B-fag + 2 C-fag

Engelsk A, Teknologi A, Kemi A, Fysik A, Samfundsfag B, Filosofi C, Mediefag C, Statistik C, Tysk fortsætter C  

 HTX_Computer_Science_Naestved

Hvad kan jeg blive ?

Vil du være ingeniør, datamatiker, eller uddanne dig inden for noget andet på IT-området, er denne studieretning relevant for dig.

Studieretningen er især rettet mod videregående uddannelser, såsom:

Se mange flere uddannelser her

 

Sådan er studiet

Denne studieretning er til dig, der gerne vil forstå den teori, der er grundlag for udvikling af tekniske systemer i det moderne samfund.  Du kommer til at arbejde med avancerede matematikprogrammer, nørkle med fingrene i et motherboard og programmere en robot til at udføre strømlinede arbejdsopgaver. Dine undervisere vil formidle teorien og metoderne på en levende og praksisorienteret måde, og så står de bag dig, når du efterfølgende får lov at afprøve det i praksis - det er nemlig noget, du kommer til at lære rigtigt meget af.

Dertil kommer selvfølgelig gruppearbejde, projekter, rapporter og helt almindelig dansk undervisning, der udfordrer din vanetænkning.