Har du ikke valgt ungdomsuddannelse endnu eller er du blevet i tvivl?

Infoaften Landingside Wwwbanner Generel

Er du kommende elev på EUC Sjælland eller har du endnu ikke valgt ungdomsuddannelse?

Så kom til Informationsaften på EUC Sjælland, og bliv klogere på alle vores uddannelsesmuligheder!
Informationsaften er fordelt over to aftener i januar måned, og der afholdes et arrangement både i Næstved og Køge. 

Vi åbner dørene for vores uddannelser på EUD (erhvervsuddannelser), EUX (erhvervsfaglig studentereksamen) og HTX (teknisk gymnasium). 

På EUD og EUX bliver du introduceret til grundforløbene. Herefter er der rig mulighed for at møde de mange forskellige fag, mens du taler med faglærere og vejledere.

På HTX Næstved og HTX Køge bliver du præsenteret for gymnasiernes forskellige studieretninger og en række spændende fag. Mød studievejledere, lærere og elever, mens du bliver klogere på hverdagen hos et teknisk gymnasium.
 

Hvad kan du opleve til Informationsaften?

Til Informationsaften vil klasselokaler, laboratorier og værksteder være åbne og præsenteres af skolens elever, der fortæller om, hvordan det er at være elev på de forskellige ungdomsuddannelser. Undervisere og vejledere vil også være tilstede, og står klar til at besvare spørgsmål om uddannelsen, fremtidsmuligheder og andet.

 

Informationsaften-arrangementerne er blevet afholdt i 2023. Denne side opdateres med information om arrangementerne i 2024, når datoer og program er fastlagt.

Husk at du/I altid har mulighed for at tale med en studievejleder, og aftale et besøg på EUC Sjælland. Find oversigten over vores vejledere, og se hvem du skal kontakte her: Vejledning